something had came across my mind. so dengan segeranya aku capai laptop, buka blog ni. well, aku tiba-tiba terfikir "sampai bila aku nak macam ni? bila aku nak move on". Yeah right, aku memang dah move on, tapi nak move balik ke arah serious relationship ni memang a BIG NO for me. someone had asked me "sampai bila u nak macam ni? sampai bila nak tutup hati u untuk org lain. jangan sebab salah orang lain, orang lain yang dapat balasan.". Bukan tak cuba, tapi I don't know. aku rasa aku still tunggu junior aku tu kot. well, he's lovely. dah hampir 2 tahun tutup hati, and I finally opened it for him. tapi dia macam tak faham. why lahhhh? ok jom doa sama-sama yang dia tak bebal sangat & mohon dia perasan yang senior dia ni tengah tunggu dia. huhu
Copyright © 2012 Natasha Maszalan . All rights reserved.